Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Δυσάρεστα νέα για τη σειρά! Τι αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη;

Gossip-tv Team

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποκάλυψη της Ντόρας Μακρυγιάννη η οποία πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα αρέσει σε κανέναν φαν της συγκεκριμένης τηλεοπτικής παραγωγής. 

Και αυτό γιατί σε ένα Q&A που είχε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media, αποκάλυψε κάτι που δεν θα περίμεναν να ακούσουν, τουλάχιστον τώρα οι φαν της σειράς.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέχιση της σειράς την επόμενη σεζόν, η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκάλυψε ότι έρχεται το οριστικό τέλος μιας πολύ ενδιαφέρουσας ιστορίας.

«Το “Γυναίκα χωρίς όνομα” τελειώνει φέτος τον Ιούνιο, δεν θα πάμε Τρίτη σεζόν του χρόνου. Το ταξίδι αυτό τελειώνει» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς αφού η σειρά σκίζει και είναι από τις αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών.

Να θυμίσουμε ότι ο βασικός μύθος της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ «Unknown Woman» που προβλήθηκε το 2017 στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS2.

Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά ανέλαβε η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ την σκηνοθεσία ο Λίνος Χριστοδούλου και η Βίκυ Μανώλη.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018. Τον Μάιο του 2019 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019. Όμως δεν πρόκειται να δούμε και τρίτο κύκλο όπως ανακοίνωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved