Media

Άγριες Μέλισσες: Τι περιμένει τους πρωταγωνιστές την πρώτη μέρα γυρισμάτων; Η αποκάλυψη του Προύσαλη

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 επιστρέφουν σε λίγες μέρες στο πλατό των γυρισμάτων και όλα είναι έτοιμα για να πάρει... μπροστά η μηχανή! 

Με δεδομένο ότι η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, οι πρωταγωνιστές, οι φωτιστές, οι μακιγιέρ, οι κομμωτές, οι καμεραμάν και όλοι τέλος πάντων οι συντελεστές, επιστρέφουν ξανά στο... Διαφάνι για να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Μόνο που αυτή η επιστροφή θα γίνει με όρους και προϋποθέσεις όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές, ή αν προτιμάτε ο τηλεοπτικός Προύσαλης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για αυτή την επιστροφή ιδιαίτερα χαρούμενος. Ο Γιώργος Σουξές συγκεκριμένα αποκάλυψε:

«Τη Δευτέρα ξεκινάμε γυρίσματα. Παρασκευή και Σάββατο θα μας κάνουν τεστ για κορονοϊό για να μη μπει κανένας μέσα που να έχει θέμα. Οπότε θα είμαστε εντάξει. Θα κάνουμε με μάσκες την πρόβα και θα τις βγάζουμε για λίγο. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα προστασίας. Την καραντίνα την είδα σαν διακοπές. Μοναχικός είμαι, μια χαρά».

Έτσι, όλα αλλάζουν και στο Διαφάνι λόγω κορονοϊού αφού θα πρέπει να τηρούνται όλες οι απαραίτητες οδηγίες για την προστασία από τον ιό, έστω και αν πλέον δεν υπάρχουν περιοριστικά μέτρα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved