Media

Όλη η αλήθεια για το μέλλον του My Style Rocks και η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η Χριστοπούλου

Gossip-tv Team

Ακούστηκαν πολλά, για τον Ατζούν Ιλίτζαλι και τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ με αφορμή τη φήμη που κυκλοφόρησε, ότι ξεστήθηκε το σκηνικό του My Style Rocks. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, υπάρχουν δύο σενάρια σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Το ένα θέλει τους συντελεστές να επιστρέφουν στα πλατό στις 20 Μαΐου και τα γυρίσματα να γίνονται γκρουπαριστά, δηλαδή με λίγες-λίγες τις κοπέλες παρούσες μέσα στο πλατό των γυρισμάτων και το άλλο ότι θα γίνουν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και ότι το πρότζεκτ θα επιστρέψει στους δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως μεταξύ των δύο πλευρών αλλά αυτό γίνεται κάθε χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Ατζούν και οι συνεργάτες του είναι αποκλεισμένοι στον Άγιο Δομίνικο λόγω κορονοϊού, και αυτό γιατί το Τουρκικό Survivor είναι το μοναδικό project της εταιρίας που «τρέχει» αυτή τη στιγμή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Έλενα Χριστοπούλου παραμένει στον σταθμό και την επόμενη σεζόν και θα κάνει εβδομαδιαία εκπομπή μόδας. Ίσως μάλιστα σε παραγωγή Acun Media. Άλλοι λένε πως θα είναι πρωτότυπο φορμάτ και άλλοι ότι θα είναι ένα καινούργιο φορμάτ που θα έχει και ιστορικά στοιχεία για τη μόδα.

Δείτε τι άλλο αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved