Media

GNTM: Κάτια και Άννα Μαρία σε ένα απίστευτο challenge με θέμα το επόμενο ριάλιτι μοντέλων! (video)

Gossip-tv Team

GNTM: Oι νικήτριες του φετινού παιχνιδιού, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου κλήθηκαν να παίξουν σε ένα ξεχωριστό challenge με θέμα το νέο ριάλιτι αγοριών - κοριτσιών
 

Τα δύο κορίτσια που δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τότε που κέρδισαν και μοιράστηκαν το έπαθλο του φετινού ριάλιτι μοντέλων, συνδέθηκαν ζωντανά από τα σπίτια τους με το πλατό της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου και δέχτηκαν να παίξουν στο συγκεκριμένο challenge που πράγματι είχε πολύ γέλιο.

Τα κορίτσια κλήθηκαν να απαντούν συγχρόνως στις ερωτήσεις που τούς έκαναν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου.

Και η αλήθεια είναι πως στις πιο... πικάντικες ερωτήσεις, δυσκολεύτηκαν αρκετά, απαντώντας κυρίως με χιουμοριστικό τρόπο.

Πάντως, και οι δύο έδειξαν να απολαμβάνουν την όλη διαδικασία ενώ από τις πιο αστείες στιγμές του Challenge ήταν όταν ρωτήθηκαν για το τι θα έκαναν για να πείσουν τους συντρόφους τους να δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο GNTM όπου ως γνωστόν θα συμμετέχουν και άντρες μοντέλα.

Τότε η Κάτια έσκασε στα γέλια και η Άννα Μαρία είπε πως δεν θα κόπιαζε και πολύ καθώς ο Τάσος, ήδη δήλωσε ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Φυσικά αμέσως συμπλήρωσε πως ό,τι έλεγε το έλεγε για πλάκα και τίποτα παραπάνω. Δείτε το βίντεο με το απολαυστικό challenge των δύο κοριτσιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved