Media

Άκης Πετρετζίκης: «Με το που τελείωσε το MasterChef ήμουν μετανιωμένος…» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε ότι μετά τη νίκη του στο MasterChef είχε αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα, αλλά η πρόταση από το Πρωινό του Mega, που παρουσίαζε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα τον κράτησε στην πατρίδα.

Ο Άκης Πετρετζίκης είπε χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μεσάνυχτα: «Με το που τελείωσε το MasterChef ήμουν μετανιωμένος, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν υπήρχε κάτι μετά το MasterChef. Ειλικρινά είχα αποφασίσει να φύγω και έτυχε στο Πρωινό του Mega με τη Φαίη και τον Γιώργο και είχε ένα πρόβλημα υγείας ο Βασίλης Καλλίδης. Δεν είχαν μάγειρα και πήγα να κάνω μερικά γκεστ. Τελικά με κράτησαν.»!

Και πρόσθεσε: «Επειδή με κράτησαν και μπήκα στο να κάνω κάτι καινούργιο είπα ότι πρέπει να το βγάλω εις πέρας. Και το πρόβλημα εκεί πέρα ήταν μεγάλο. Γιατί πηγαίνεις σε ένα μαγειρικό σόου πρωινού και ουσιαστικά πρέπει να ρίξεις πάλι το εγώ σου.

Είσαι ένα μάγειρας, θες να αποδείξεις σε όλους ότι ξέρεις να μαγειρεύεις και θες να κάνεις κάτι εντυπωσιακό.Δεν ισχύει αυτό. Θέλει τη φασολάδα, το ρεβίθι, τη φακή. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα είχε ξανακάνει. Πρέπει να τα αφήσεις στην άκρη. Ήξερα να σου κάνω φουά γκρά, φιλέτα… Ήταν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved