Media

Η πρώτη αντίδραση της Λασκαράκη μετά την είδηση ότι παίρνει τη θέση της Μενεγάκη στον Alpha

Gossip-tv Team

Η είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση της Ελένης Μενεγάκη μετά την απόφαση της τελευταίας να αποχωρήσει από τον σταθμό, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα τηλεοπτικά πηγαδάκια. 

Την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησαν αυτές οι φήμες, ήταν πολλοί εκείνοι που αμφισβητούσαν μία τέτοια φήμη καθώς η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε ανάλογη τηλεοπτική θέση.

Ο φακός της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, όμως την "τσάκωσε" την ώρα που έφτανε στον χώρο των γυρισμάτων της σειράς Έρωτας Μετά στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και παρά το γεγονός ότι η Βάσω Λασκαράκη βιαζόταν, έδωσε πολλές... πληροφορίες με τις απαντήσεις της.

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε "συγχαρητήρια" για τη νέα θέση που αναλαμβάνει τηλεοπτικά, εκείνη αρκέστηκε να πει ένα ευχαριστώ, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το οτιδήποτε για αυτή την πρόταση που ακούγεται πως έχει δεχτεί.

Για πολλούς, αυτό το "ευχαριστώ" της ηθοποιού ήταν ουσιαστικά η επιβεβαίωση όλων όσων ακούγονται τελευταία για τη Βάσω Λασκαράκη και το τηλεοπτικό της μέλλον που τη θέλει από τη νέα σεζόν να γίνεται η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης του καναλιού της Κάντζας.

Πάντως, η ηθοποιός έδειξε να είναι αφοσιωμένη στα τωρινά δεδομένα που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Alpha Έρωτας Μετά που φέτος ολοκληρώνεται. Το σίριαλ μάς κράτησε συντροφιά για δύο ολόκληρες σεζόν, όμως, όπως αποφασίστηκε από το κανάλι, δεν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη μετά τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στον Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved