Media

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μ. Μανουσάκης αποκάλυψε πόσα επεισόδια απομένουν-Θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν;

Gossip-tv Team

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς το Κόκκινο Ποτάμι που προβάλλεται από το Open beyond, Μανούσος Μανουσάκης, μίλησε για το μέλλον της σειράς και της πλοκής.

Στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και στην ρεπόρτερ Μαίρη Γίγου, σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων της σειράς, που ξεκίνησαν και πάλι, ο γνωστός σκηνοθέτης ανέφερε για αρχή: «Ξεκινήσαμε εχθές 18/5/2020 τα γυρίσματα, δυναμικοί και με κέφι, και προοπτική για την συνέχεια, ώστε να τελειώσουμε σε περίπου ένα μήνα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Μανούσος Μανουσάκης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τους πρωταγωνιστές, Ιφιγένεια και Μίλτο, τονίζοντας ότι οι κακουχίες μπορεί να μην τους αφήνουν έως τώρα να ζήσουν τον έρωτά τους, όμως «δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον…. Όπως στη ζωή δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, έτσι και στην σειρά».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον αριθμό των επεισοδίων που απομένουν: «Υπολείπονται ακόμη 9 επεισόδια. Έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε το υλικό μας και να φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο, όπου πρόσθεσε πως το γύρισμα είναι συνέχεια μια άσκηση μυαλού, αλλά και στον τρόπο που πλέον γίνονται τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού!

Δείτε παρακάτω πλάνα από τις σκηνές που γυρίζονται ακόμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved