Media

Ελένη Μενεγάκη: Τα 30 χρόνια της τηλεοπτικής πορείας της σε ένα βίντεο! Από το «Κοκτέιλ» στο σήμερα!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της, την περασμένη Πέμπτη, έκανε για ακόμα μία φορά τον κόσμο της τηλεόρασης να κουνηθεί συθέμελα με μία απλή αλλά βαθιά συγκινητική ανακοίνωσή της. 

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρετά την τηλεοπτική της στέγη, τον Alpha τον ερχόμενο Ιούλιο και επίσημα, και για τουλάχιστον έναν χρόνο θα είναι εκτός.

Τέλος εποχής για την τηλεοπτική πραγματικότητα όπως τη γνωρίζαμε αφού ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαιά της θα είναι πλέον παρελθόν.

Το παρελθόν όμως είναι ακριβώς αυτό που μας καθορίζει και η Ελένη Μενεγάκη έχει μία τεράστια πορεία που ξεκίνησε πριν από ακριβώς τριάντα χρόνια. Τότε που άβγαλτο κορίτσι ακόμα, σχεδόν μελαχρινό, έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη.

Στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στην καθημερινή εκπομπή Κοκτέιλ. Ο παρουσιαστής αναρωτιέται "θα γράφει αυτό το όμορφο κορίτσι στο γυαλί;". Και όχι μόνο γράφει αλλά τον σαγηνεύει τόσο που η Ελένη γίνεται η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Και όχι μόνο έγινε αλλά κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή για σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Δείτε στο βίντεο την πορεία της Ελένης Μενεγάκη αυτά τα τριάντα χρόνια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved