Media

J2US: Η εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου με νέο παρτενέρ και το συγκινητικό μήνυμα της Άσπας Τσίνα (vid)

Gossip-tv Team

J2US: To αποψινό 6ο σόου του Just The Two Of Us ήταν το πρώτο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με νέο παρτενέρ, που πήρε τη θέση της Άσπας Τσίνα η οποία αποχώρησε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. 

Ο Μάριος Πρίαμος εμφανίστηκε στη σκηνή λοιπόν με τον Γιώργο Λιβάνη, τον τραγουδιστή που πριν από λίγο καιρό εμφανιζόταν στο σόου με παρτενέρ τη Χριστίνα Βραχάλη.

Οι δυο τους αποχώρησαν από το παιχνίδι όμως ο Γιώργος Λιβάνης, μετά την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα ήταν ο πρώτος επιλαχών για να αναλάβει τον Μάριο Πρίαμο.

Απόψε λοιπόν απολαύσαμε τους δύο άντρες επί σκηνής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

"Παρούσα" με τον τρόπο της ήταν όμως και η Άσπα Τσίνα η οποία, αν και λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έπρεπε να αποχωρήσει και να ξεκουραστεί στο σπίτι της ακολουθώντας με ευλάβεια τις οδηγίες των θεράποντων γιατρών της, έκανε τη δική της παρέμβαση μέσω ενός πολύ τρυφερού βίντεο.

Η τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριο Πρίαμο έτσι όπως τον γνώρισε μέσα από τη συνεργασία τους και ζήτησε από τους συντελεστές του σόου να τον προσέχουν.

Τον λόγο πήραν λίγο αργότερα οι κριτές οι οποίοι επεσήμαναν πως η Άσπα είναι παράδειγμα για όλους για τον αγώνα που δίνει, μιλώντας αποθεωτικά για εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της απρόσμενης αλλαγής μεταξύ Τσίνα και Λιβάνη, ο διαγωνιζόμενος, Μάριος Πρίαμος, σύμφωνα με τους κανονισμούς, είχε ασυλία για το αποψινό σόου.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση αλλά και την παρέμβαση της Άσπας Τσίνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved