Media

J2US: Μεράκλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου και τα 'σπασε στο πλατό! (video+photos)

Gossip-tv Team

J2US: Ήταν τέτοιο το κέφι που επικρατούσε στο πλατό του Just The Two Of Us που η Βίκυ Σταυροπούλου κόντεψε να τα... σπάσει όλα! 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε βέβαια η Άντζελα Δημητρίου, της οποίας η Βίκυ Σταυροπούλου δηλώνει μεγάλη φαν.

Όταν λοιπόν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε επί σκηνής και ερμήνευσε όλες τις αγαπημένες της επιτυχίες με αποκορύφωμα βέβαια το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" και το "Έλεος" όπου τη συνόδευσε ο Νίκος Κοκλώνης, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν άντεξε και τινάχθηκε από την καρέκλα της και ενθουσιασμένη άρχισε να πετάει τα χαρτιά της και να φωνάζει.

Και δεν ήταν μόνη σε αυτή την... έκρηξη χαράς αλλά τη συνόδευσε και η Δέσποινα Βανδή η οποία επίσης είναι μεγάλη φαν της Άντζελας Δημητρίου.

Εκείνη την ώρα φυσικά επικράτησε πανδαιμόνιο στο πλατό με την ηθοποιό να δείχνει πραγματικά πολύ χαρούμενη που είχε μπροστά της την λαϊκή τραγουδίστρια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Άντζελας Δημτηρίου στη σκηνή του J2US.

H Άντζελα Δημητρίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αγαπημένα της ζευγάρια στο σόου. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς είπε:

Το κέφι όμως συνεχίστηκε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στη δεύτερη εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στη σκηνή οπότε και τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος. Εκεί, η Βίκυ Σταυροπούλου τού έδωσε και κατάλαβε σε χορό και τραγούδι.

Αξίζει να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη Βίκυ Σταυροπούλου στα καλύτερά της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved