Media

J2US: Ο... Ταυρομάχος Τρύφωνας, η ανατρεπτική εμφάνιση και τα... σκόρδα!

Gossip-tv Team

J2US: Για ακόμα ένα show του Just The Two of Us, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα κατάφεραν να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι "Λάμπω" της Άννας Βίσση με τον Τρύφωνα Σαμαρά φυσικά να κλέβει τις εντυπώσεις λόγω των στυλιστικών επιλογών του. Γιατί ο γνωστός κομμωτής έμοιαζε με άλλο... ταυρομάχος κατευθείαν από την... Ισπανία.

Όπως αποκάλυψε λίγο μετά την ερμηνεία του ο Τρύφωνας Σαμαράς, το κεντητό σακάκι που φορούσε, ήταν δικό του και του το είχε φέρει από την Ινδία ο αγαπημένος του φίλος, το γνωστό μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος. Το κουστούμι αυτό όμως έκρυβε... και άλλα μυστικά αφού όπως αποκάλυψε και πάλι ο Τρύφωνας, στο ζωνάρι του έκρυβε... σκόρδα για να μην τον ματιάσουν.

Εννοείται ότι οι... θανατηφόρες ατάκες και τα αστεία κατά την εμφάνιση του συγκεκριμένου ζευγαριού στο stage του J2US έδωσαν και πήραν ενώ η Δέσποινα Βανδή τόνισε ότι ο Τρύφωνας είναι η... επιτομή της αφηρημένης Τέχνης.

Σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία όμως, δεν κατάφεραν οι δύο καλλιτέχνες να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία αλλά μόλις 28 βαθμούς γεγονός που τους οδήγησε στις τελευταίες θέσεις του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved