Media

Χάρης Ρώμας: Όσα αποκάλυψε στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς (video)

Gossip-tv Team

Το Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς με τον Χάρη Ρώμα, τον Πάρη Σκαρτσολιά, την Έφη Ρασσιά και τη Μαριαλένα Ροζάκη να μιλούν για τη σειρά!

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς που επανήλθε μετά από χρόνια στις οθόνες μας βρίσκονταν σήμερα στα πλατό των γυρισμάτων προκειμένου να συνεχίσουν την δουλειά με τον... Φατσέα και τη Σταυρούλα να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να τους δούμε στο μέλλον πάλι μαζί.

Βέβαια, οι πρωταγωνιστές δεν αποκάλυψαν απολύτως τίποτα για τη συνέχεια των επεισοδίων καθώς όπως τόνισε η Τζόυς Ευείδη ο Χάρης Ρώμας θα τούς... σφάξει.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά με ανθρώπους που είναι οικογένειά μου όπως η Τζόυς και ο Γεράσιμος» είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας ο οποίος αν και είπε πως δεν σκόπευε να επανέλθει στην τηλεόραση, τελικά ήρθαν τόσο όμορφα τα πράγματα που το τόλμησε και με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μία φορά.

Όσο και αν προσπάθησαν από το πάνελ του Πρωινού να αποσπάσουν έστω μία μικρή πληροφορία για το μέλλον της ζωής των ηρώων στο Κολοκοτρωνίτσι, δεν κατάφεραν να βγάλουν λέξη από τους πρωταγωνιστές οι οποίοι δείχνουν να περνούν πολύ καλά σε αυτή τη δουλειά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν στην κάμερα οι ηθοποιοί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved