Media

Μαμαλάκης: Η απουσία από την TV, η απώλεια 54 κιλών και η κίνηση ανθρωπιάς

Gossip-tv Team

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς μάγειρες που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη. 

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε με τι ασχολείται αυτόν τον καιρό. Συγκεκριμένα είπε πως μαγειρεύει για κρατούμενους φυλακών ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να ανοίξει εστιατόριο μετά από τόσα χρόνια καριέρας στις κουζίνες.

«Το 2013 η κρίση είχε μπει για τα καλά. Έπρεπε να δώσω μια ευκαιρία και ένα βήμα στα παιδιά της οικογένειας να κάνουν μια δουλειά που να αμείβονται λίγο καλύτερα από έναν μισθό που την εποχή εκείνη ήταν 550 ευρώ. Συγκροτηθήκαμε σαν οικογένεια, δουλέψαμε μαζί, αγαπηθήκαμε, τσακωθήκαμε σαν να ήταν πραγματικά δικά μου παιδιά» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση για το τι έχει μέσα το ψυγείο του:

«Το 50% του ψυγείου μου είναι γεμάτο τυριά. Έχω πολύ ωραία φρέσκα ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια και έχω και προστυχιές… έχω έτοιμο γύρω, έχω πιτούλες και φτιάχνω σουβλάκια μόνος μου στο σπίτι».

Όσο για τη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητας, ο ίδιος σχολίασε:

«Δεν στεναχωρήθηκα που δεν με κάλεσαν στο MasterChef. Αυτοί θέλουν πολύ έντεχνο και στολισμένο φαγητό, εγώ δεν είμαι αυτό. Αν εμένα με καλούσαν, θα τους είχα τα υλικά σκορπισμένα και θα τους έλεγα φτιάξτε μου ένα στιφάδο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved