Media

Το Star «παγώνει» το Dancing With the Stars! Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

Στο Happy Day σήμερα έγινε η αποκάλυψη ότι το Star αποφάσισε να «παγώσει» την παραγωγή του λαμπερού Dancing with the stars που σκόπευε να βγάλει στον αέρα το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το λαμπερό σόου χορού δεν θα προβληθεί όπως είχε προγραμματιστεί αφού ο κορονοϊός έφερε τα πάνω-κάτω στα σχέδια των καναλιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι ενώ είχε αρχίσει να προετοιμάζει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ για την αρχή της ερχόμενης σεζόν, τελικά θα ρίξει όλο το βάρος στο επερχόμενο GNTM, το τρίτο κατά σειρά.

Όπως αναφέρθηκε στο Happy Day δεν είναι μόνο οι δυσκολίες που προκύπτουν, λόγω κορονοϊού, στα γυρίσματα αλλά και το γεγονός ότι όποιοι θα συμμετείχαν, θα έπρεπε, λόγω χορού, να έρχονται σε σωματική επαφή, κάτι που δεν είναι επιτρεπτό μιας και ο ιός συνεχίζει να βρίσκεται εκεί έξω.

Άγνωστο παραμένει και αν θα αποφασίσει το κανάλι να βγάλει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ το δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στην καθημερινή εκπομπή του Alpha στο παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved