Media

Νέες δηλώσεις της Παππά για τη Σπυροπούλου! Συναντήθηκαν στη Μύκονο;

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παππά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο. Αλήθεια, συναντήθηκαν; Τι δήλωσε η επιχειρηματίας και ηθοποιός για την παρουσιάστρια;

Η Χριστίνα Παππά μίλησε από τη Μύκονο όπου συνεχίζει να βρίσκεται λόγω των επιχειρήσεών της στην εκπομπή Happy Day και αφού περιέγραψε όσα πέρασε to τριήμερο, το πρώτο μετά την άρση του lock down για τα μαγαζιά εστίασης, όταν ρωτήθηκε για την παρουσία και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο νησί, απέφυγε να πει το οτιδήποτε.

Για την ακρίβεια είπε πως όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους την έχουν στενοχωρήσει πολύ και πως δεν θα ήθελε να αναφερθεί στο όλο θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έτυχε να βρεθούν, έστω και τυχαία σε κάποιο σοκάκι κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Εκείνο που τόνισε πάντως η Χριστίνα Παππά είναι πως δεν θέλει να ασχολείται με θέματα που τη στενοχωρούν και θίγουν την ίδια ή την οικογένειά της, δείχνοντας ακόμα αρκετά ενοχλημένη από ό,τι έχει συμβεί με την παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους αντάλλαξαν δημόσια διάφορες ατάκες που έκαναν σαφές πως μεταξύ τους είχε δημιουργηθεί παρεξήγηση, την οποία προς το παρόν δεν έχει καμία από τις δύο πλευρές τη διάθεση να λύσει.

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved