Media

J2US: Το απόλυτο 40άρι! Έκοψαν την ανάσα των κριτών και ξέσπασαν σε λυγμούς

Gossip-tv Team

J2US: Ήταν τόσο υπέροχη, άρτια, εντυπωσιακή και καλλιτεχνικά άριστη η εμφάνιση του ζευγαριού που οι κριτές δεν μπορούσαν παρά να τους χαρίσουν το απόλυτο 40άρι! 

Ο λόγος για την Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό οι οποίοι επανήλθαν με... άριστα στη σκηνή του λαμπερού σόου.

Η εμφάνισή τους ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακή αφού το θέμα του χορευτικού και του τραγουδιού τους προκαλούσε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Για την ακρίβεια τραγούδησαν ένα τραγούδι και έστησαν έτσι την εμφάνισή τους ώστε να παραπέμπει στη δολοφονία του Φλόιντ που έχει κάνει μία ολόκληρη Αμερική να ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή της εμφάνισή τους, οι χορευτές οι οποίοι είναι ντυμένοι αστυνομικοί ρίχνουν κάτω την Κόννυ και τον Τάσο και τους πατούν στο λαιμό, όπως ακριβώς συνέβη με τον Φλόιντ.

Η Κόννυ εμφανίστηκε με μαύρα ρούχα και πολύ σκοτεινό μακιγιάζ και ανάλογη εμφάνιση που προκαλούσε... ανατριχίλα είχε και ο Τάσος.

Οι ερμηνείες τους και οι κινήσεις τους ήταν εκπληκτικές και στο τέλος του τραγουδιού γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση από τους κριτές.

Όλοι οι κριτές για ακόμα μία φορά τούς είπαν πως είναι... καλλιτεχνάρες και πως είναι εκτός συναγωνισμού με τους περισσότερους να τονίζουν πως ήταν τρομερά συγκινητικό ό,τι είχαν παρακολουθήσει.

Η Κόννυ εκείνη τη στιγμή ξέσπασε σε λυγμούς ενώ και ο Τάσος λίγο αργότερα δεν άντεξε και έβαλε και εκείνος τα κλάματα καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε βίντεο με τη συγκλονιστική εμφάνιση του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved