Media

J2US: Ο Τρύφωνας, το σκονάκι και η απίστευτη πρόταση για σόλο καριέρα!

Gossip-tv Team

J2US: Πώς φαντάζεστε μία εμφάνιση στην οποία θα βλέπατε τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χαρά Βέρρα ως άλλα... Κατσαμπάκια να τραγουδάνε το... El Porompompero;

Όχι, δεν χρειάζεται πλέον να τη φαντάζεστε αφού το ζευγάρι του λαμπερού σόου εμφανίστηκε στη σκηνή με σομπρέρο και κορσέ για να χορέψει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Φυσικά, το γέλιο πήγε... σύννεφο με τον Τρύφωνα Σαμαρά για ακόμα μία φορά να δίνει... ρέστα σε χαβαλέ και πλάκες.

Μάλιστα, ο γνωστός hair stylist παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε πάνω του... σκονάκι για να μπορέσει να τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι και μάλιστα είχε γράψει τα λόγια στο μέσα μέρος του χεριού του. Και για να είναι σίγουρος ότι δεν θα έχανε τα λόγια, είχε σκονάκι και σε χαρτί.

Η κριτική που άκουσε, ήταν για ακόμα μία φορά σκληρή αφού τού είπαν πως δεν είχε "πατήσει" σε καμία νότα με τον Σταμάτη Φασουλή να τον σχολιάζει πολύ επιτυχημένα αφού του πρότεινε να γίνει... σολίστ, δηλαδή να κάνει σόλο καριέρα. «Δεν ακολουθείς κανέναν, δεν πατάς πουθενά. Θα πρέπει να κάνεις σόλο καριέρα» του είπε και έκανε τούς πάντες να... κλάψουν από τα γέλια.

Η Μαρία Μπακοδήμου επανέφερε την... τάξη στο πλατό αφού σχολίασε για την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά: "Δείχνεις θολός σήμερα σαν να έχεις χάσει τη χαρά σου".

Όσο για τη Χαρά Βέρρα, είχε και αυτή τον... Γολγοθά της να διηγηθεί αφού όπως αποκάλυψε, ο Τρύφωνας την έχει στη... δίαιτα και τη φωνάζει "μπόμπα" γιατί είχε παχύνει το προηγούμενο διάστημα. Όμως, κατάφερε να χάσει τα κιλά που τη βάραιναν και παρ' όλο που ο Τρύφωνας ήταν με μία ζυγαριά στο χέρι, εκείνη πέτυχε τον στόχο της.

Τα αποτελέσματα στην τραγουδίστρια είναι τόσο εμφανή που ακόμα και οι κριτές της είπαν με μία φωνή πως έχει αδυνατίσει πολύ.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του ζευγαριού αλλά και τα σχόλια που ακούστηκαν από την κριτική επιτροπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved