Media

MasterChef: H απάντηση του πατέρα της Μαριάννας στα σκληρά λόγια της

Gossip-tv Team

            Η Μαριάννα Πουλμεντή από το MasterChef είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον μπαμπά της και ο κύριος Νίκος μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε τονίζοντας: «Αγαπάω το παιδί μου, το στηρίζω. Όποια βοήθεια μου ζήτησε της την έχω δώσει.»!

Ο Νίκος Πουλμεντής είπε: «Και όταν μου ζήτησε να έρθει Αμερική της είπα πως η πόρτα είναι ανοιχτή. Είναι δικαίωμα της αν θέλει να έρθει η όχι. Την καταλαβαίνω πάρα πολύ για το πώς νιώθει, γιατί εγώ αναγκάστηκα όταν η οικονομία της Ελλάδας κατέρρευσε, να έρθω στην Αμερική και να δουλέψω σκληρά και να της στέλνω πάντα τη βοήθειά μου, όποτε τη χρειάζονταν.»!

Και πρόσθεσε: «Εκτός αυτού, όταν ήμουν στην Ελλάδα η Μαριάννα ερχόταν συνέχεια στο νησί. Ήμουν κοντά στο παιδί μου. Αλλά την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη μικρή, γιατί έγινε αυτό που έγινε.»!

Και κατέληξε λέγοντας για την κόρη του: «Η προσπάθεια που έκανε η Μαριάννα στο MasterChef μετράει και αυτό θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει παρακάτω σε αυτό που αγαπάει. Έχουμε μιλήσει με τη Μαριάννα, είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Πολύ σπάνια μου ζητάει μαγειρικές συμβουλές. Ό,τι χρειαστεί είμαι εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved