Media

J2US: Η ανακοίνωση Χατζίδου-Παύλου, τα γενέθλια και το σακάκι που μας εντυπωσίασε

Gossip-tv Team

J2US: Από τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο λαμπερό σόου είναι σίγουρα ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας είχε ετοιμάσει για ακόμα ένα σαββατόβραδο ένα σούπερ ντουέτο. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ερμήνευσαν το «Αγαπώ σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη και στην εμφάνισή τους, παρότι όλοι θα περίμεναν πως την παράσταση θα έκλεβε η Ελένη Χατζίδου, τελικά την έκλεψε ο Ετεοκλής Παύλου με το σακάκι… δολοφόνο που φορούσε!

Γιατί το αποκαλούμε έτσι; Γιατί απλά στο πέτο του έφερε αληθινά κομμάτια καθρέφτη που όπως παραπονέθηκε η Ελένη Χατζίδου την εμπόδιζαν να τον αγκαλιάσει καθώς μπορεί και να είχε… ατύχημα.

«Μου άρεσε ο τρόπος που είπες το τραγούδι αλλά θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο τραγούδι» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου απευθυνόμενη στον Ετεοκλή με τον Σταμάτη Φασουλή να συμπληρώνει ότι ένιωσε ότι εκείνος δεν ήταν άνετος στην εμφάνισή του αλλά φοβισμένος.

Την ημέρα του γυρίσματος του σόου ο Ετεοκλής Παύλου είχε γενέθλια (16/6) και φυσικά λίγο πριν ξεκινήσει έκοψαν όλοι μαζί μία υπέροχη τούρτα στον εορτάζοντα για να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή για τον γνωστό γυμναστή.

Όταν στην κριτική τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή για να μιλήσει στο ζευγάρι, επεσήμανε στον Ετεοκλή πως εκτέθηκε λίγο –με την καλή έννοια όπως πρόσθεσε- γιατί η ίδια θεωρεί πως το τραγούδι δεν ήταν καλή επιλογή για εκείνον. Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να απολογούμαι αλλά πρέπει να φανούν οι σαφείς διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας και δεν είναι σωστό. Γιατί την προηγούμενη φορά είχες πάρει 9 αλλά τώρα πρέπει να το μαζέψουμε γιατί δεν ήταν καλό».

Τελικά ο Ετεοκλής πήρε 30 βαθμούς για την εμφάνισή του, όσα και τα χρόνια που έκλεισε σε ηλικία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved