Media

J2US: Μεταξά-Ξιαρχό! Η υψηλότερη βαθμολογία και η αντίθεση της Μπακοδήμου

Gossip-tv Team

J2US: Άλλη μία εντυπωσιακή και άρτια, καλλιτεχνικά τουλάχιστον εμφάνιση έκαναν η Κόννυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό οι οποίοι ερμήνευσαν το "Ακριβό μου διθέσιο". 

H Κόννυ, μετά την ερμηνεία του κομματιού παραδέχτηκε ότι ήταν φοβισμένη καθώς επρόκειτο για ελληνικό τραγούδι που είχε τολμήσει και παλιότερα αλλά δεν τα είχαν πάει και πολύ καλά. Από την πλευρά του ο Τάσος, με πολύ χιούμορ είπε απευθυνόμενος στην κριτική επιτροπή: "Σας αγαπώ και ας με ζηλεύετε που είμαι καλύτερος". Μία ατάκα που είπε γιατί λίγο πριν το τέλος του κομματιού, ο γνωστός χορευτής και χορογράφος έχασε τα λόγια του τραγουδιού και τσαντίστηκε.

Πάντως η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσαν για ακόμα μία φορά ενθουσιασμένοι με την εμφάνιση του ζευγαριού, σε αντίθεση με τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία σχολίασε για τα ρούχα της Μεταξά ότι δεν είχε βάλει χειρότερα στο συγκεκριμένο σόου ενώ τόνισε μεταξύ άλλων: "Το είπα και στο προηγούμενο σόου ότι η Κόννυ αναδείχτηκε σε αυτό το σόου γιατί ο περισσότερος κόσμος είχε μία εικόνα για εκείνη που ήταν και λίγο αδιάφορη... Κάτι σε αυτό το τραγούδι δεν ταίριαξε με τη φωνή σου. Η φωνή σου είναι λίγο ανώριμη για αυτό το τραγούδι. Όμως, σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω για τον χορό".

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε το πόσο καταπληκτική δεύτερη φωνή έκανε στον Τάσο η Κόννυ με τη Δέσποινα Βανδή να σχολιάζει από την πλευρά της: "Μπορεί να υπήρχαν σημεία φωνητικά που να μην ήταν το τέλειο αλλά η χορογραφία ήταν συγκλονιστική και λες 'τι βλέπω;'. Χαίρομαι να το βλέπω".

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Τάσος χόρεψε με τους μαθητές του τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια.

Για ακόμα μία φορά η Δέσποινα Βανδή τόνισε ότι τα δύο νέα και ταλαντούχα παιδιά είναι εκτός συναγωνισμού, κάτι που αποτυπώθηκε και στη βαθμολογία που ήταν και η υψηλότερη που θα μπορούσε να πάρει διαγωνιζόμενο ζευγάρι, το απόλυτο 40.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved