Media

MasterChef:Μπέλλος-Μπέη: Μιλούν πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, οι πρώην παίκτες του MasterChef που είναι ζευγάρι, μίλησαν πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί. Τώρα στην Αθήνα μένουμε πάλι μαζί. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρξει συγκατοίκηση. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Ο Δημήτρης έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν έχουμε νοικιάσει σπίτι ακόμα. Αυτή τη στιγμή μένουμε σε ένα σπίτι φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία. Τα μαχαίρια που κέρδισε ο Δημήτρης τα έχω εγώ στην Κατερίνη» είπε η Μαρία Μπέη.

Και ο Δημήτρης Μπέλλος ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού: «To Silver Award είναι όσα έχω δώσει για να μπω στο MasterChef. Ενοίκια στη Νορβηγία και τα χρήματα που έδωσα γιατί είχα συμβόλαιο και έφυγα από τη δουλειά μου. Πλήρωνα ενοίκιο 1,000 ευρώ τον μήνα. Για το συμβόλαιο έδωσα 5,000 ευρώ.

Στη Νορβηγία είχα πάει για κάποια κοπέλα. Την γνώρισα στην Ασπροβάλτα, έχει σπίτι. Έλεγα ότι θα πάω μια βδομάδα για διακοπές και έμεινα 5 χρόνια. Μέναμε μαζί, αγοράσαμε σπίτι. Εγώ της είπα ότι σε τρεις μέρες έχω ρεπό και φεύγω, αυτή μου γκρίνιαζε. Αν η γκρίνια δεν αντέχεται, έχω κι εγώ τα όριά μου. Το σπίτι της το έδωσα, να είναι καλά να το χαίρεται.

Μου είχε στείλε μόνο ένα μήνυμα η πρώην μου, επειδή με είδε στο MasterChef. Το είπα στην Μαρία, γκρίνιαξε λίγο, της το έδειξα, όλα καλά.

Τώρα η Μαρία είναι πολύ καλή. Και δουλειές κάνει στο σπίτι, σκουπίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει».

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved