Media

Ο Κουτσογιαννόπουλος αποκαλύπτει τι θα κάνει τη μετά Μενεγάκη εποχή στην TV

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με την κριτική κινηματογράφου αλλά τηλεοπτικά και με την Ελένη Μενεγάκη καθώς υπήρξε ένας από τους πιο στενούς και σταθερούς συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια. 

Τι θα κάνει λοιπόν την μετά Μενεγάκη εποχή στην τηλεόραση τώρα που η Ελένη πήρε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της;

Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφος, ξεκάθαρος στις απαντήσεις του στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, δεν μάσησε τα λόγια του αλλά απάντησε όλο νόημα και μάλιστα το επανέλαβε δύο φορές προκειμένου να καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση τις προθέσεις του. “Εγώ είμαι στον Alpha” είπε... δις ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνος παραμένει στο κανάλι και πορεύεται με αυτό το δεδομένο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ένα ατυχές περιστατικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου κατά το παρελθόν κάποιος καλεσμένος είχε ζητήσει από την παραγωγή να μην καθίσει δίπλα του.

“Έχει ζητήσει καλεσμένος να μην κάτσει δίπλα μου. Δεν θα σου πω ποιος. Ένας άθλιος, ευτυχώς δεν βγαίνει πια στην τηλεόραση” είπε ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έχει τη δική του εκπομπή με θέμα το σινεμά, δήλωσε:

“Ναι, αμέ αλλά να σου πω κάτι; Η κινηματογραφική εκπομπή πάντα είναι αυτοπεριοριστική. Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να δουν κάτι σχετικό με το σινεμά. Τόσα χρόνια μου αρέσει που τη δουλειά μου ως κριτικός της βγάζω πιο πολύ στο γραπτό. Αλλά με ιντριγκάρει πολύ να απευθύνομαι σε κόσμο που δεν έχει ιδέα από σινεμά γιατί με βάζει στη διαδικασία πώς θα το πω καλύτερα”.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved