Media

Λιάγκας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το οριστικό φινάλε - Tο μέλλον του στην tv

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έριξε οριστικά αυλαία!

Στο φινάλε της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους πίσω και μπροστά από τις κάμερες… Θέλω να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε φέτος…. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη χρονιά για μένα και δεν χρειάζεται ανάλυση αυτή τη στιγμή…Κρατάμε τα καλά...Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με στηρίξατε...»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας πώς αυτή τη χρονιά έγινε πιο δυνατός και εκτός από «καλό καλοκαίρι», πρόσθεσε «ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει….», όμως δεν είναι σε θέση ακόμα να ανακοινώσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα!

Αμέσως μετά οι τηλεοπτικές κάμερες τον περίμεναν έξω από το στούντιο, με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Ποιο είναι το τηλεοπτικό του μέλλον;

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πάντα όταν τελειώνει μια εκπομπή είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Έκλεισε ένας τηλεοπτικός κύκλος και θα ανοίξει ένας άλλος. Ήταν μια περίεργη και δύσκολη χρονιά, αλλά ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Συνέχισα μια σχέση με τους τηλεθεατές που έχω εδώ και είκοσι χρόνια. Προς το παρόν διακοπές».

Μετά τις πρώτες του δηλώσεις ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Έλα Χαμογέλα, ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα κάνει εκπομπή στο πρώτο μισό της χρονιάς και ενδέχεται να επιστρέψει με late night show μετά τα Χριστούγεννα.

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved