Media

J2US: Το παράπονο της Βανδή στη Χατζηβασιλείου και η... πληρωμένη απάντηση!

Gossip-tv Team

J2US: Αφορμή για τον μίνι διαξιφισμό ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στάθηκαν κάποια σχόλια της παρουσιάστριας στο εισαγωγικό βίντεο πριν την εμφάνισή της με τον Κώστα Καραφώτη. 

Η τραγουδίστρια η οποία είναι και κριτής στο λαμπερό σόου του Just The Two of Us είπε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου την ώρα που είχε έρθει η σειρά της για να κρίνει την εμφάνιση του ζευγαριού.

"Θέλω να σου εκφράσω το παράπονό μου" είπε η Δέσποινα Βανδή στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και συνέχισε: "Αισθάνομαι ότι πάντα θέλεις να έχεις έναν αντίλογο σε ό,τι και αν λέμε".

Τότε η παρουσιάστρια τής είπε ότι προφανώς πρέπει να υπάρχει αντίλογος καθώς έχει και εκείνη την άποψή της, όμως επεσήμανε πως περνάει πολύ καλά με τον Κώστα Καραφώτη και το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και ενοχλημένη από τα σχόλια που είχε ακούσει πριν στο βίντεο από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, έδειξε να θέλει να δώσει τέλος σε ό,τι είχε ξεκινήσει ανάμεσα στην ίδια και την παρουσιάστρια η οποία για την εμφάνιση του ζευγαριού σχολίασε ότι της άρεσε πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον μίνι διαξιφισμό των δύο κυριών παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved