Media

Μπέλλος: Γνώρισε τους γονείς της Μαρίας – H αισθητική επέμβαση που θα κάνει!

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους στην κάμερα του Happy Day και έκαναν και αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε!

Ο Δημήτρης Μπέλλος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω γνωρίσει τους γονείς της Μαρίας. Της έχω πει να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σαν να πηγαίνει σε γάμο ή σαν να πηγαίνει για καφέ στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην Αθήνα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χρησιμοποιήσουμε μια σχέση για να προχωρήσουμε και να παιχτεί τηλεοπτικά… Η Κατερίνα ήρθε από τη Γερμανία, είδε εμάς πρώτα και μετά βγήκε με τον Τζον και τον Βαρθαλίτη. Άλλο να είμαι φιλικός και να κάνουμε χαβαλέ και άλλο να κολλάω σε όλες, υπάρχει μεγάλη διαφορά».

Η δε Μαρία Μπέη τόνισε: «Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου ρωτάει απλά αν με προσέχει. Ο Δημήτρης δεν μιλούσε στο MasterChef. Ήμουν εγώ που μιλούσα και όταν πηγαίναμε σπίτι μου κρατούσε μούτρα και γκρίνιαζε. Οπότε βγήκε αυτό, ότι η Μαρία προσπαθεί να επιβληθεί στον Δημήτρη και ότι γκρινιάζω όλη την ώρα. Ένα 22χρονο δεν μπορεί να σέρνει από τη μύτη έναν 30χρονο». Μάλιστα, ο Δημήτρης Μπέλλος τόνισε ότι έκανε θεραπεία στα μαλλιά του και τώρα ετοιμάζεται να κάνει αισθητική επέμβαση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved