Media

MasterChef: Δείτε ποιος παίκτης δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στο GNTM

Gossip-tv Team

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Από το MasterChef στο GNTM;

Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε πως τον πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο για να συμμετάσχει στις οντισιόν του GNTM: Boys & Girls και τελικά αρνήθηκε!

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος ο οποίος πήρε μέρος στο MasterChef, αλλά έφυγε νωρίς είπε: «Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με πρόβαλαν και ποτέ σαν μάγειρα. Δηλαδή, θυμάμαι σε όλες τις εκπομπές να λένε “ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef”. Θα έπρεπε να λένε “ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το μόντελινγκ”. Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.

Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Είπα μήπως; Όταν μετά από λίγες μέρες δέχτηκα και τηλέφωνο και μηνύματα από άτομα μέσα από το Star που μου έλεγαν “πήγαινε”. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να την ζήσω. Θα έλεγαν πως ο Κωνσταντίνος κυνηγάει τα ριάλιτι. Το βασικό μου επάγγελμά είναι σεφ. Το μόντελινγκ μπήκε στην καθημερινότητά μου τα τελευταία χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved