Media

Μαρία Κορινθίου: «Η εικόνα μου, μού έχει κλείσει πολλές πόρτες»

Gossip-tv Team

Για τον χαρακτήρα της, τη σχέση της με την κόρη της Ισμήνη, για τη διαχείριση της εικόνας της αλλά και για τον σεξισμό που έχει βιώσει στην καριέρα της, μίλησε στην εκπομπή ΦλΕΡΤ η Μαρία Κορινθίου

«Αυτό είναι η δύναμή μου. Θέλω να αποδείξω στον ίδιο μου τον εαυτό ότι δεν είμαι μόνο η εικόνα μου. Βέβαια έχουν περάσει 20 χρόνια, αλλά...», είπε η Μαρία Κορινθίου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αλέξανδρου Λιζάρδου. Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Το πώς αντέδρασε η Ισμήνη όταν είδε τη μαμά της, Μαρία Κορινθίου, πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου περιέγραψε η ηθοποιός προσφέροντας πολύ γέλιο, καθώς η κίνηση της μικρής ήταν εντελώς ειλικρινής και ανθρώπινη!

Η μικρούλα την είχε δει όταν ήταν δύο ετών για πρώτη φορά και ήταν στην παράσταση "Εσμεράλντα". Σε κάποια στιγμή του έργου κάποιος φώναζε "Πώς σε λένε;" στη συμπρωταγωνίστριά του και τότε η μικρή Ισμήνη φώναξε μέσα στο θέατρο "Μαρία". Δείτε τη Μαρία Κορινθίου να περιγράφει με πολύ χιούμορ το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:

Για το τι είναι αυτό που θα «διδάξει» την κόρη της όσο μεγαλώνει, μίλησε επίσης η Μαρία Κορινθίου, ενώ απάντησε και στη Νάντια Κοντογεώργη σχετικά με το αν είναι μια ασυμβίβαστη αμαζόνα, όπως φαίνεται να δείχνει προς τα έξω ή ένα γλυκύτατο πλάσμα όπως μοιάζει σε συνεντεύξεις και ως μαμά. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved