Media

Χριστίνα Αλούπη: Η τραγική κατάσταση στις ΗΠΑ λόγω κορονοϊού και οι διακοπές!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Αλούπη επέστρεψε προσφάτως από την Αμερική και είχε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Καλοκαίρι #not από τη Χαλκιδική όπου περνάει τις διακοπές της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή για την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική σε σχέση με τον κορωνοϊό αλλά και πώς βίωσε όλη την κατάσταση αυτή.

Όπως είπε, για 22 ολόκληρες ώρες, όσο διήρκησε και το ταξίδι της ίδιας και της οικογένειάς της, φορούσαν όλοι τις μάσκες τους, από τη στιγμή δηλαδή που μπήκαν στο αεροδρόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες για αναχώρηση μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Η Χριστίνα Αλούπη παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό έχει ξεφύγει, λέγοντας μάλιστα πως τα θύματα είναι πάρα πολλά.

Έδειξε πολύ χαρούμενη που είναι επί ελληνικού εδάφους όμως τόνισε πως προσέχει πολύ και εδώ αφού μόνο για μπάνιο πάνε στη θάλασσα και επιστρέφουν στο σπίτι.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επίσης δεν έκρυψε τη σκέψη που έχει με το σύζυγό της να παρατείνουν την παραμονή τους εδώ στην Ελλάδα.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Χριστίνα Αλούπη στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved