Media

Χρηστίδου: Τα backstage της φωτογράφισης, τα τεστ για Covid-19 και οι αποκαλύψεις

Gossip-tv Team

H Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει τηλεοπτικά το επόμενο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και σε ένα βίντεο, έκανε απίστευτες αποκαλύψεις τόσο για τις εκπλήξεις της νέας σεζόν όσο και για τον... αγώνα που έκανε για να κρατήσει συνεργάτη της! 

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube στιγμιότυπα από τα backstage της φωτογράφισης που έγινε για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της με τίτλο "Έλα χαμογέλα" που για τρίτη χρονιά φέτος θα μας κρατάει συντροφιά κάθε σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Open.

Στο πάνελ της θα δούμε τους ίδιους ακριβώς συνεργάτες μόνο που στο βίντεο που ανέβασε, δεν έκρυψε το παρασκήνιο γύρω από τον αγώνα που έκανε για να κρατήσει στην ομάδα της τον ακριβοθώρητο Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στο πάνελ της, λοιπόν, θα δούμε επίσης την Ελένη Βουλγαράκη, τον Παύλο Σταματόπουλο και φυσικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε το βίντεό της από τη διαδρομή της από το σπίτι από το οποίο έφυγε εντελώς αμακιγιάριστη για να φτάσει στο στούντιο όπου την περίμεναν όλοι οι συνεργάτες της για να ξεκινήσει η φωτογράφιση.

Δείτε παρακάτω στην gallery στιγμιότυπα από τα backstage της φωτογράφισης:

Για ακόμα μία φορά, μέσα από το βίντεο θα διαπιστώσετε πως η ομάδα... πετάει και πως το χιούμορ και οι πλάκες θα έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο φέτος στη συγκεκριμένη τηλεοπτική παρέα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved