Media

Μελέτη: Αυτό είναι το πιο στυλάτο φόρεμα που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Gossip-tv Team

Ώρα για Μελέτη: Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της με ένα μαύρο φόρεμα που πραγματικά μας άφησε άφωνους! 

Πρόκειται για ένα μαύρο απλό φόρεμα που όμως είναι ό,τι πιο στυλάτο θα μπορούσε να έχει η κάθε μία από εμάς στην γκαρνταρόμπα της τόσο για το Φθινόπωρο που διανύουμε όσο και για αργότερα, για βραδινές εξόδους.

Είναι ένα φόρεμα που μπορεί, με τα κατάλληλα αξεσουάρ, να μεταμορφώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας από πρωινό σε απογευματινό ή βραδινό λουκ. Κοινώς, ένα φόρεμα... χαμαιλέοντας που κάθε γυναίκα θα ήθελ ενα έχει στην ντουλάπα της.

Καλά, δεν συζητάμε για τον τρόπο που η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να το φορέσει στο πλατό της εκπομπής της Ώρα για Μελέση σήμερα.

Μαύρη εξώφτερνη γόβα και ελάχιστα και πολύ διακριτικά κοσμήματα με τα μαλλιά της ελαφρώς κυματιστά ήταν τα στοιχεία που απογείωσαν το στυλ της παρουσιάστριας η οποία από την ημέρα της πρεμιέρας της την περασμένη Δευτέρα, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης φέτος, δίνοντας καθημερινά μαθήματα στυλ.

Δείτε το βίντεο με το εντυπωσιακό φόρεμά της αλλά και στιγμιότυπα από την εμφάνιση της όμορφης παρουσιάστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved