Media

Ώρα για Μελέτη: Το απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Ώρα για Μελέτη: Σε μία ζωντανή εκπομπή και μάλιστα με τόσο μεγάλη τηλεθέαση όπως αυτή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη καθημερινά, είναι δεδομένο ότι τα απρόοπτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

Κανένα άγχος όμως! Γιατί με κάτι τέτοια απρόοπτα μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο επαγγελματίας και άψογη στη δουλειά της μπορεί να είναι η έμπειρη πια Ελεονώρα Μελέτη.

Μετρώντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον τηλεοπτικό αέρα, αλοίμονο αν η όμορφη παρουσιάστρια δεν διαχειριζόταν μία στιγμιαία κατάσταση κρίσης on air με ψυχραιμία.

Και όχι μόνο αυτό αλλά παρά το γεγονός ότι ξαφνικά σήμερα έσβησαν τα φώτα στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής Ώρα για Μελέτη, η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε τον τρόπο για να κάνει το όλο περιστατικό να φανεί ως κάτι που απλό που έτσι και αλλιώς μπορεί να συμβεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζε τη ροή του προγράμματος.

Και πράγματι έτσι έγινε με την Ελεονώρα μέσα στο σκοτάδι να λέει από μικροφώνου: «Είχαμε μια μικρή διακοπή ρεύματος, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Είμαστε και πάλι φωτεινοί όπως και πριν» σχολίασε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη πηγαίνοντας αμέσως στη ζωντανή σύνδεση που περίμενε εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved