Media

GNTM 3: Η Ουκρανή Λία που άγγιξε τις καρδιές των κριτών, ποζάρει... αγνώριστη

Gossip-tv Team

GNTM 3: Η ιστορία της Liia Chuzhdan (Λία Τσουζντάν) άγγιξε στην πρώτη οντισιόν της τις καρδιές των κριτών του ριάλιτι μοντέλων που χωρίς δεύτερη σκέψη την πέρασαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και μάλιστα ομόφωνα!

Η Liia, όπως είπε, ήρθε πριν από δύο χρόνια από την Ουκρανία και ζει μόνιμα στον Βόλο όπου και σπουδάζει.

Δεν ήξερε ούτε λέξη ελληνικά όμως προσπάθησε πολύ και με την κατάλληλη βοήθεια και διάβασμα, κατάφερε να μάθει καλά τη γλώσσα. Τόσο που εντυπωσίασε τους κριτές οι οποίοι δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν την άκουγαν να τούς μιλάει.

Η Λία λύγισε όταν ο Άγγελος Μπράτης τη ρώτησε γιατί έφυγε από την πατρίδα της, την Ουκρανία, καθώς η ίδια θυμήθηκε όλη τη φρίκη του πολέμου που έζησε, λίγο πριν μαζέψει τα πράγματά της, ταξιδέψει στην Ελλάδα και εγκατασταθεί στη χώρα μας.

Πολύ γλυκιά και προσιτή, η Λία δεν έκρυψε την επιθυμία της να ασχοληθεί στο μέλλον με το μόντελινγκ, με τους κριτές ομόφωνα να την περνούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού καθώς θεωρούν πως έχει model material. Μάλιστα, η Λία κατάφερε να περάσει και τα bootcamp όπως και τις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού και πλέον είναι ένοικος του σπιτιού του ριάλιτι μοντέλων.

Παρά το γεγονός ότι στην οντισιόν εμφανίστηκε εντελώς άβαφτη, η Λία έπεισε τους κριτές και πέρασε, όμως η αλήθεια είναι πως βαμμένη και παίρνοντας πόζα είναι... μία άλλη!

Δείτε παρακάτω την gallery από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια από την καθημερινότητά της όπου θα διαπιστώσετε και εσείς πόσο διαφορετική είναι σε σχέση με την εμφάνισή της στο GNTM:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved