Media

Χάρης Ρώμας - Σοφία Μουτίδου: Κόντρα άνευ προηγουμένου για το Καφέ της Χαράς

Gossip-tv Team

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Χάρη Ρώμα και Σοφία Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς!

Την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε στο Πρωινό πως η συνεργασία τους δεν θα γίνει, επειδή δεν τα έβρισκαν στα ωράρια.

Η δε Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο λέγοντας: «Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Ο Χάρης Ρώμας μού απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου».

Και ο Χάρης Ρώμας μίλησε σήμερα στο Πρωινό και απάντησε στη Σοφία μουτίδου αδειάζοντάς την:

«Ο διάλογος αυτό μόνο φανταστικός δεν είναι. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Χάρης Ρώμας, ή η Άννα Χατζησοφιά ή το Καφέ της Χαράς ή ο ΑΝΤ1 να γράψει μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Η καλή πρόθεση υπήρχε. Απορώ με την Σοφία, πώς σε τέτοιες εποχές που η πλειονότητα του κόσμου ταλανίζεται από οικονομικά, θέλει να βγάλει στον αέρα μια οικονομική διένεξη, η οποία αν γίνει πιο συγκεκριμένη μπορεί να είναι και προκλητική -τα ποσά τα οποία μπορεί να ζήτησε η Σοφία.

Μου είπε ότι μπορεί να παίζει μόνο Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Το οικονομικό είναι μία άλλη ιστορία, η οποία έπεται. Το αν θα παίξει η Σοφία Μουτίδου στο Καφέ της Χαράς δεν είναι σημαντικό, δεν είναι πανελλήνιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην εποχή μας κάνει κάποιος θέμα ότι δεν μου έδωσαν τα λεφτά που ήθελα να πάρω. Γιατί αυτό το θέμα είναι υπέρ σου; Πού αποσκοπεί αυτό; Να πει ότι είναι ακριβή ηθοποιός και ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε τα λεφτά;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved