Media

Big Brother: Απίστευτες αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα της Σοφίας Δανέζη!

Gossip-tv Team

Big Brother: Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες που θέλουν την τραγουδίστρια που ζει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού να μην ονομάζεται Σοφία Δανέζη. Τι αποκαλύφθηκε για την πραγματική ταυτότητα και την ηλικία της;

Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή GR Xpress με τον Θοδωρή Ρακιντζή το όνομα της Σοφίας Δανέζη είναι καλλιτεχνικό αφού άλλο είναι το πραγματικό της επίθετο.

Συγκεκριμένα, όπως ακούστηκε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής, το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας που έχει φέρει τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι Σοφία Αχπατζίδου.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την καταγωγή της, είναι Ελληνίδα Πόντια που κατάγεται από το Καζακστάν.

Όσο για την ηλικία της, η ίδια έχει δηλώσει στο Big Brother πως είναι 31 ετών όμως η αλήθεια απέχει... εννέα χρόνια αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι 40 ετών!

Πάντως, η ίδια, όταν μάς συστήθηκε την ημέρα που έμπαινε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είχε πει για τον εαυτό της πως έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, ανάμεσά τους οι Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρης Πανταζής, Θάνος Πετρέλης κ.ά. Επίσης, είχε τονίσει πως είναι single, δυναμική και φιλόδοξη, και ότι θεωρούσε πως με το Big Brother… "βρήκε το κλειδί" για αναγνώριση και μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved