Media

Τηλεοπτική βόμβα! Η Στεφανίδου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη 8-10! (video)

Gossip-tv Team

Περιμέναμε την τηλεοπτική επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου όμως έπεσε σαν βόμβα εδώ και λίγη ώρα η είδηση ότι η παρουσιάστρια επιστρέφει στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη των 8-10!

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η παρουσιάστρια "κλείδωσε" το συγκεκριμένο δίωρο πρόγραμμα στη συχνότητα του Mega, παρουσιάζοντας μία εκπομπή κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα που θα "τρώει" λίγο χρόνο από την προηγούμενη επίσης ενημερωτική εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Ουσιαστικά πρόκειται για την επιστροφή της Τατιάνας σε μία ζώνη που είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί καθώς εδώ και χρόνια την απολαμβάναμε στη μεσημεριανή ζώνη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αποχαιρετήσει τον περασμένο Ιούλιο, φανερά συγκινημένη τους τηλεθεατές μέσα από τη μεσημεριανή ζώνη Μαζί σου που είχε στον ΣΚΑΪ όμως κρατούσε καλά κρυμμένα τα χαρτιά της σε ό,τι είχε να κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή στο Mega, γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα αφού... κλείδωσε με το κανάλι την τηλεοπτική της επιστροφή στην πρωινή ζώνη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved