Media

Ρουβάς: «Κλείδωσε» για την παρουσίαση του νέου show “The Masked Singer”

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής του νέου μουσικού show “The Masked Singer”, όπου θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στo κορεάτικης παραγωγής show θα διαγωνίζονται διάσημα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και επιπλέον θα υπάρχει μια τετραμελής κριτική επιτροπή και μια guest εμφάνιση κριτή κάθε εβδομάδα που βαθμολογούν τις επιδόσεις των μεταμφιεσμένων διαγωνιζόμενων στην ερμηνεία γνωστών τραγουδιών.

Στη συνέχεια μετά από ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού και κριτικής επιτροπής (50-50), ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί από το show και έτσι θα αποκαλύπτεται η ταυτότητά του μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα κουστούμια της παραγωγής.

Οι συμμετοχές των προσώπων θα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και οι διαγωνιζόμενοι θα υπογράφουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας που θα περιέχει τη ρητή απαγόρευση να διαρρεύσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το show αλλά και για τη συμμετοχή τους.

Η διεύθυνση του προγράμματος και η ομάδα της εκπομπής εργάζονται πυρετωδώς για να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το νέο show.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλες τις λεπτομέρειες όπως αποκαλύφθηκαν στο Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved