Media

Δήμητρα Παπανδρέου: «Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τον Ανδρέα»

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εμφανίστηκε στο Πρωινό και μίλησε για όλα… για τη ζωή της, τα λάθη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι ο εαυτός μου, μετά από τόσα χρόνια. Έχω κάνει λάθη. Αλλά ο πόνος είναι δάσκαλος. Μαθαίνεις από τον πόνο. Έχω κακοποιηθεί από τα μέσα ενημέρωσης ως γυναίκα. Από τα λάθη και τις αποτυχίες σου, διαμορφώνεσαι. Εγώ αγαπώ και αυτά που έκανα σαν λάθη»!

Και υπογράμμισε: «Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα… Μια άσχημη εικόνα. Σε ενοχλεί όταν δεν είσαι αυτό που παρουσιάζουν. Κρατάω στην πλάτη μου, μια μεγάλη κληρονομιά. Το όνομα Παπανδρέου.

Εγώ, προσπάθησα να δείξω ότι δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Με παρουσίασαν σαν μια γυναίκα εύκολη…. μια ελαφριά γυναίκα. Αλλά ήμουν μια γυναίκα βαθιά σκεπτόμενη, που αγάπησε πολύ τον άντρα της και αγαπήθηκε. Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω και το πολέμησα. Υπήρξε περιοδικό που είχε εμένα αποκεφαλισμένη με την Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου σε πιάτο και σήμερα είμαι εδώ καλά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved