Media

Μικρούτσικος: Έδινε συνέντευξη και εμφανίστηκε ο Χάρης φωνάζοντας: «Λέει ψέματα»

Gossip-tv Team

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα ξεκαθαρίζοντας αν τελικά έχει ή όχι κόντρα με τον κεντρικό παρουσιαστή του Big Brother, Χάρη Βαρθακούρη. 

Ο Ανδρέας, με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση αποκάλυψε όλες τις συζητήσεις που έκανε με τον ΣΚΑΪ πριν πει το τελικό ναι για να συμμετέχει στο ριάλιτι παιχνίδι.

«Στην αρχή μου είπαν αν θέλω να είμαι η φωνή του Big Brother, αλλά δεν έπρεπε να είναι γνωστή» είπε ο παρουσιαστής ενώ αναρωτήθηκε για όλα όσα λέγονται περί κόντρας με τον Βαρθακούρη: «Να μπήκα στο Big Brother με σκοπό να ‘φάω’ τον Βαρθακούρη; Ήμαρτον!».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένα άνθρωπος που επί 21 χρόνια ήμουν από το πρωί ως το βράδυ στην τηλεόραση, είμαι… σκασμένος, μιλάμε για μεγάλο ‘φαγοπότι’».

Και κατέληξε: «Είμαι απόλυτα υποστηρικτικός με τον Χάρη».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να συζητάει με τον ΣΚΑΪ για μελλοντική τους συνεργασία σε άλλα πρότζεκτς μετά το τέλος του Μεγάλου Αδελφού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απέφυγε να αποκαλύψει το οτιδήποτε, παραπέμποντας τον Γρηγόρη Μπάκα στο κανάλι για να μάθει αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος αλλά και την παρέμβαση του Χάρη Βαρθακούρη που με χιούμορ φώναζε "ψεύδεται, λέει ψέματα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved