Media

Τίνα Μεσσαροπούλου: Αποκάλυψε την άγνωστη κατ' ιδίαν κουβέντα της με τη Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και αποκάλυψε τη συζήτησή της με την Ελένη Μενεγάκη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η ίδια είπε: «Η φετινή σεζόν είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει υπάρξει, έχουν βγει μαχαίρια, πιρούνια στα κανάλια».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή της αν τα παιδιά της της ανακοίνωναν σε λίγα χρόνια πως θέλουν να συμμετάσχουν σε ριάλιτι παιχνίδια, εκείνη απάντησε: «Είμαι ελεύθερη, αν τα παιδιά μου ήθελαν να πάνε στο Bachelor ή στο GNTM ας το κάνουν». Και πρόσθεσε:

«Στην προσωπική μου ζωή δεν θα δω ριάλιτι, τα βλέπω όμως όλα γιατί πρέπει να έχω άποψη».

Σχολιάζοντας τους τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές, η ίδια τόνισε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία αμεσότητα που δεν την περίμενα… Στο GNTM είχε ένα αποστειρωμένο πρόσωπο, δεν είχε την ελευθερία του λόγου».

Για τη Δανάη Μπάρκα είπε: «Η Δανάη το έχει πολύ με το φακό, δεν μου αρέσει η στάση του σώματός της στην εκπομπή».

Όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την Ιωάννα Μαλέσκου, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Η Ιωάννα Μαλέσκου αν και έχει μία αύρα, έχει την αγωνία αν μιλάει καλά ελληνικά… Στην Ιωάννα Μαλέσκου βγαίνει λίγο η ‘δασκάλα’. Αν και δεν θέλει να τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη την έχει αντιγράψει… Έχει δει πολλές ώρες στο σπίτι της, την Ελένη Μενεγάκη… Η Μαλέσκου δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελένη Μενεγάκη, είναι σαν να μπερδεύουμε τη βούρτσα με την…».

Στη συνέχεια μίλησε για την κατ' ιδίαν κουβέντα που είχε με την Ελένη Μενεγάκη: «Έχω πει κατ’ ιδίαν στην Ελένη Μενεγάκη ότι πρέπει να κάνει εκπομπή με συνεντεύξεις».

Και κατέληξε μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα: «Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα στο Big Brother, αν και στην πορεία μπορεί να τα κάνει… μαντάρα… Είναι λίγο αυτοκαταστροφικός αλλά έχει ένα ταλέντο».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved