Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος Σεβαστός δίνει το πιο δυνατό spoiler για τη σειρά!

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: To ότι ο Σέργιος Σεβαστός, κάποια στιγμή θα επέστρεφε μέσω flashback στη σειρά, το γνωρίζαμε! Τον τρόπο όμως, μόλις μας τον αποκάλυψε ο ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ο ηθοποιός ο οποίος βρέθηκε σε προβολή της πολύ επιτυχημένης ταινίας "Μικρά Αγγλία" όπου πρωταγωνίστησε σε drive in cinema, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γοητευτικός ηθοποιός φανερά αμήχανος μπροστά στην κάμερα έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί. «Δεν παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες. Δεν έχω τηλεόραση καν. Μπήκα στη διαδικασία να δω πώς ήταν τα επεισόδια που έπαιζα. Επειδή μιλάω με τα παιδιά που παίζουν, ρωτάω για την πλοκή» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την καταπληκτική ομοιότητά του με τον Δημήτρη Σαμόλη ο οποίος υποδύεται τον γιατρό στο Διαφάνι, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου σχολίασε: «Τον αγαπώ τον Δημήτρη Σαμόλη, είναι φίλος και ήμασταν μαζί στη σχολή. Το παίρνω ως κομπλιμέντο».

Και λίγο αργότερα ήρθε το... σπόιλερ δια στόματος του ηθοποιού ο οποίος ερωτώμενος για τις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε: «Γύρισα κάποιες σκηνές, flash back… Κάναμε μία δύο σκηνές και έχω άλλες δύο τρεις». Δήλωση που οι φαν της σειράς θα μεταφράσουν ως εξής: Ο Σέργιος επιστρέφει και πάλι στη ζωή της Λενιώς και -γιατί όχι- μπορεί να είναι και ζωντανός.

Λέτε να τον δούμε έτσι; Μπορεί. Πάντως, όταν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ρωτήθηκε για την εμπειρία του από τη συγκεκριμένη συνεργασία είπε: «Η εμπειρία μου στο γύρισμα είχε ένα ενδιαφέρον».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του και τις αποκαλύψεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved