Media

GNTM: Η μητέρα του Ηρακλή είναι μία κούκλα και συγκινεί μιλώντας για εκείνον!

Gossip-tv Team

GNTM: H μητέρα του Ηρακλή Τσουζίνοφ, η κυρία Όλγα, η οποία μιλάει ελάχιστα ελληνικά αφού είναι Ρωσίδα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου για τον κούκλο του ριάλιτι μοντέλων. 

Αν και δεν μοιάζουν καθόλου και μάλιστα έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, κάποιες φορές τούς μπερδεύουν στον δρόμο και τους περνούν για αδέλφια.

«Κάποιες φορές ο κόσμος λέει πως είμαστε αδέρφια, δεν πιστεύουν πως είμαι μαμά του» είπε η κυρία Όλγα και πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής έχει ακριβώς ίδια μάτια με τα δικά μου».

Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του με το ριάλιτι μοντέλων και την απόφασή του να λάβει μέρος, η ίδια αποκάλυψε: «Όταν μου είπε ότι θέλει να πάει στο GNTM, συμφώνησα και του είπα να συμπληρώσει την αίτηση».

Περήφανη για τον Ηρακλή, η κυρία Όλγα είπε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα μπει στο σπίτι. Αλλά από την άλλη φοβόμουν πώς θα ανταπεξέλθει στο κάστινγκ, ανησυχούσα όπως κάθε μάνα».

Στη συνέχεια, η κυρία Όλγα συγκίνησε με τα λεγόμενά της μιλώντας για την πρώτη φορά που τον είδε στην τηλεόραση, μέσα στο GNTM 3: «Αισθάνθηκα περήφανη για το παιδί μου. Έβαλα τα κλάματα. Περιμένω με ανυπομονησία κάθε εκπομπή. Παρακολουθώ κάθε λέξη που λέει, κάθε του βλέμμα. Η καρδιά μου ραγίζει για εκείνον».

Στη συνέχεια σχολίασε την πρώτη δοκιμασία των παικτών του ριάλιτι: «Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η γυμνή φωτογράφηση. Αγχώθηκα για τον Ηρακλή που είναι ντροπαλός και σεμνός».

Όσο για το αν πιστεύει πως θα κερδίσει, η κυρία Όλγα είπε με ενθουσιασμό: «Και βέβαια πιστεύω ότι θα κερδίσει. Για μένα είναι ήδη νικητής. Τον παρακολουθούν συγγενείς από τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Λευκορωσία και όλοι τον στηρίζουν».

Η μαμά του Ηρακλή μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια: «Όπως κάθε παιδί ήταν ατίθασος, αλλά ήταν καλό παιδί. Πολύ καλός μαθητής και πρόεδρος του 15μελούς».

Ποια είναι όμως η άποψή της για την αγαπημένη του γιου της; "Η κοπέλα του είναι πολύ όμορφη, γιατί ο γιος μου έχει πολύ ωραίο γούστο. Είναι ταλαντούχα, αυτοδημιούργητη. Σέβομαι και συμφωνώ με την επιλογή του».

Και κατέληξε λέγοντας: "Φυσικά μου λείπει πάρα πολύ, τον αγαπώ πολύ. Και τον περιμένω στο σπίτι μας...

Απλά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο στην Ελλάδα που υποστηρίζει τον Ηρακλή και γράφουν καλά σχόλια για τον γιο μου".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved