Media

The Voice: Ζήτησε δέκα λεπτά για να αποφασίσει με ποιον coach θα πάει! (vid)

Gossip-tv Team

The Voice: O Valentino από τα πανέμορφα Χανιά βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου και εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches. 

Διαθέτοντας πολύ χιούμορ και "παίζοντας" με τους κριτές, ο Βαλεντίνο έδειξε να διώχνει μακριά το αρχικό άγχος, ειδικά όταν γύρισαν και οι τέσσερις καρέκλες των coaches.

Ο Βαλεντίνο λοιπόν ο οποίος είναι πολύτεκνος μιας και έχει τέσσερα παιδιά, ακριβώς όπως και ο Σάκης Ρουβάς, έδειξε να δυσκολεύεται πολύ στο να αποφασίσει με ποιου την ομάδα θα πήγαινε.

Είπε πως αγχώθηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη μιας και είχε τραγουδήσει παλιότερα το κομμάτι που είχε επιλέξει να τους παρουσιάσει στο stage του The Voice.

Τόνισε πως δεν έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του, με την Έλενα Παπαρίζου να βρίσκει ένα κομμάτι... σύνδεσης μαζί της μιας και επρόκειτο για... Σουηδικό μοντέλο ενώ για τον Πάνο δεν είπε απολύτως τίποτα. Από το άγχος του όμως δεν ήξερε με ποιον να πάει.

Ποιον επέλεξε τελικά; Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν αυτή που τον κατέκτησε. Δείτε στο παραπάνω βίντεο την ερμηνεία του και στο παρακάτω βίντεο τα "παιχνίδια" του με τους coaches.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved