Media

Μπάρκα: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ψυχράμη – «Αντιγόνη, συγγνώμη»!

Gossip-tv Team

Θα μείνετε άφωνοι με την αποκάλυψη στην εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη!

Στη στήλη «Δυο – Δυο» μίλησε η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία αποκάλυψε και ποιο είναι το χειρότερο απρόοπτο που της έχει συμβεί πάνω στη σκηνή.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ανέφερε: «Το ιδανικό ταξίδι είναι με τον σύντροφό μου. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, τις πτήσεις πάρα πολύ. Η ζωή μου είναι υπέροχη, μαγική και νιώθω πλήρης. Το παιδί μου είναι πανύψηλο, πανέμορφο, τριών ετών, ανεξάρτητο, ευφυέστατο και μοιάζει στη μανούλα του.»!

Και υπογράμμισε: «Την “Πόπη” την άφησα πίσω, μια χαρά είναι εκεί που την άφησα. Ακριβά ρούχα δεν έχω στην ντουλάπα μου, τσάντα ναι. Ο Δημήτρης είναι υπέροχος με μουστάκι, τον βρίσκω πιο γοητευτικό. Είναι υπέροχα όταν με φλερτάρουν, μου αρέσει. Φυσικά και το ξέρει ο Δημήτρης γιατί συμβαίνει και μπροστά του και νομίζω του αρέσει.»!

Όσο για το απρόοπτο; Η Αντιγόνη είπε: « Έχει τύχει στο θέατρο να κατουρηθώ κανονικά στη σκηνή. Το παθαίνω αυτό, έχω θέμα με τον σφιγκτήρα μου»!

Μετά τη συνέντευξη, η Δανάη Μπάρκα δήλωσε: : «Αυτό που είπε ότι κατουριέται πάνω της ισχύει, το έχει πάθει στον καναπέ μου. Αντιγόνη, συγγνώμη. Ήταν έγκυος τότε, ευτυχώς που δεν γέννησε δε λες;».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved