Media

The Bachelor: Ούρλιαζε που κέρδισε ρομαντικό δείπνο με τον Παναγιώτη!

Gossip-tv Team

The Bachelor: Μία από τις πρώτες δοκιμασίες των κοριτσιών στο αποψινό επεισόδιο ήταν έξι κοπέλες που θα επέλεγε ο Παναγιώτης, να βρεθούν σε πίστα καρτ και να κάνουν αγώνα με τον χρόνο προκειμένου να καταλήξουν πρώτες στην γραμμή του τερματισμού. 

Ο αγώνας ήταν σκληρός ανάμεσα στη Μαρίνα, τη Χριστίνα, τη Μαγδαλήνη, την Αναστασία, τη Σία και τη Ραφαέλα και τελικά εκείνες που γύρισαν σπίτι ήταν η Μαγδαληνή, η Αναστασία και η Χριστίνα.

Οι τρεις κοπέλες που παρέμειναν στην πίστα καρτ είχαν λίγη ώρα με τον Παναγιώτη να μιλήσουν ενώ λίγο αργότερα έπρεπε να ακούσουν την... ετυμηγορία του για τη κοπέλα εκείνη που θα έβγαινε για ρομαντικό δείπνο μαζί της.

Τελικά εκείνη που κατέκτησε το ατομικό ρομαντικό ραντεβού ήταν η Ραφαέλα η οποία μόλις ο Παναγιώτης ανακοίνωσε τη νίκη της, τσίριζε, ούρλιαζε!

Η συνέχεια για τη Ραφαέλα ήταν μαγική αφού ήταν πολύ ευτυχισμένη που θα μπορούσε να έχει λίγο πριβέ χρόνο με τον Παναγιώτη.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παραπάνω βίντεο αλλά και τους πανηγυρισμούς της Ραφαέλας μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved