Media

The Bachelor: Το ξέσπασμα της Αντζελίνας: «Ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί Αλβανίδα»

Gossip-tv Team

The Bachelor: Φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια, η Αντζελίνα απόψε το βράδυ, εκμυστηρεύεται σε συμπαίκτριές της την ιστορία της ζωής της που υπήρξε πολύ δύσκολη σε πολύ τρυφερή ηλικία. 

Στο σημερινό επεισόδιο «The Bachelor» θα δούμε την εξομολόγηση της Αντζελίνας στις άλλες κοπέλες για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το σχολείο, τα συναισθήματα που έχει βιώσει, αλλά και την αναφορά στην καταγωγή της από την Αλβανία.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, αφού πλέον στη βίλα, τα πάντα ανατρέπονται.

«Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. έχω το συναίσθημα της μοναξιάς. Αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου. Δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω να της πω πώς νιώθω.

Λόγω καταγωγής δεχόμουν πολύ bullying στο σχολείο, χωρίς να φταίω σε κάτι και όλοι μου επιτίθονταν. Απλά καθόμουν μόνη μου, γύρναγα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μη νιώθω αυτή τη μοναξιά» είπε μεταξύ άλλων η Αντζελίνα με δάκρυα στα μάτια, γεγονός που συγκίνησε ακόμα και την Έλενα η οποία συγκρούεται συχνά μέσα στη βίλα μαζί της λόγω της συμπεριφοράς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved