Media

Ο Κοκλώνης λίγες ώρες πριν το J2US: Όλη η αλήθεια για την υγεία της Σταυροπούλου

Gossip-tv Team

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης, μόλις λίγες ώρες πριν από την λαμπερή πρεμιέρα του J2US μίλησε για όλα όσα πρέπει να περιμένουμε απόψε αλλά και για την υγεία της Βίκυς Σταυροπούλου η οποία δεν ήταν καλά χθες. 

Μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός παραδέχτηκε ότι έχει πολύ άγχος για την αποψινή πρεμιέρα και τόνισε: «Έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί, έχω πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα».

Η πρώτη αποκάλυψή του ήρθε λίγο αργότερα καθώς παραδέχτηκε: «Εννοείται ότι θα τραγουδήσω στην πρεμιέρα».

Ο Νίκος Κοκλώνης επίσης αποκάλυψε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο θρίλερ καθώς όπως είπε: «Πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα πάρει τη θέση της Πηγής Δεβετζή» ενώ πρόσθεσε ότι αναμένεται να διεκδικήσουν το ντουέτο με την Έφη Σαρρή δύο άντρες.

Επίσης ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Απόψε θα δείτε έναν νέο συνεργάτη… έκπληξη στο J2US».

Ενώ μας έδωσε και μία ιδέα για τα τραγούδια που θα ακούσουμε καθώς είπε: «Η Νατάσα Καλογρίδη θα τραγουδήσει Μαντόνα».

Όσο για την υγεία της Βίκυς Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως είχε μία τροφική δηλητηρίαση η οποία προήλθε από χαλασμένο γιαούρτι όμως απόψε θα είναι κανονικά στο πόστο της. Συγκεκριμένα είπε: «Χθες κατά τη διάρκεια της πρόβας λαμβάνω ένα μήνυμα από αγαπημένο μας πρόσωπο που μου είπε ότι η Βίκυ είναι άρρωστη. Έφαγε ένα γιαούρτι και ήταν μάλλον χαλασμένο αλλά σήμερα θα βρίσκεται στα γυρίσματα κανονικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved