Media

Κοκλώνης για Joker: «Είναι πολύ νωρίς για να κοπεί...»

Gossip-tv Team

O Νίκος Κοκλώνης με αφορμή την πρεμιέρα του j2us μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δεν γίνεται τόσο για το σόου, αλλά και για το «Joker» με τον Αλέξη Γεωργούλη που από Δευτέρα θα υπάρξουν αλλαγές.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε μεταξύ άλλων: «το Joker ξεκίνησε με την λογική ότι θα είναι ένα παιχνίδι απογευματινό το οποίο θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Αυτό μετά άλλαξε και πήγε μεσημέρι. Από τη Δευτέρα ξαναλλάζουν όλα. Δηλαδή θα πάει στις 2 η μόδα, το Style Me Up, θα ακολουθεί το joker και μετά το Booth».


Και τόνισε: «Το Joker θα αλλάξει. Από την Δευτέρα θα έχουμε μπάντα, θα έχουμε τους Άνω Κάτω μαζί μας. Μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη θα είναι και η Σοφία Βογιατζάκη για να είναι το ταίρι του πλέον! Έφτασε η ώρα να γίνει ταίρι με τον Αλέξη… Η αλήθεια είναι ότι το φορμάτ έχει κάποιους περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά ότι γίνεται για να αναβαθμίσει το περιεχόμενο και να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε με τη συγκεκριμένη ζώνη, που δεν έχει καμία σχέση με την απογευματινή».

Και όταν ο Κώστας Τσουρός για τις φήμες περί κοψίματος, είπε: «Δεν είναι πολύ νωρίς για να κοβόταν;». Και υπογράμμισε: «Δηλαδή ακόμα και να είχε κάποιος την πρόθεση να το κόψουμε, είτε το κανάλι είτε εγώ, θα έπρεπε να του δώσουμε λίγο χρόνο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, αν ρωτάτε τη γνώμη μου, δεν πολυπιστεύω στα τηλεπαιχνίδια. Απλά το συγκεκριμένο φορμάτ δεν έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό joker. Το αποτέλεσμα, τώρα, θα το δούμε μαζί»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved