Media

J2US: Αυτή ήταν η μεγάλη έκπληξη του Κοκλώνη! Και ήταν όντως... μεγάλη!

Gossip-tv Team

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης είχε υποσχεθεί τις τελευταίες ημέρες πως κρύβει έναν άσσο στο μανίκι και τελικά ήταν όντως πολύ μεγάλη η έκπληξη

O παρουσιαστής στις σημερινές συνεντεύξεις του στα κανάλια έλεγε και ξαναέλεγε πως έχει πάρει τον καλύτερο coach για τη φωνητική τοποθέτηση όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το όνομα που θα έμπαινε στην οικογένεια του Just The Two of Us.

Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοφάνους που εμφανίστηκε στο stage του λαμπερού σόου και φυσικά όλοι τον καλωσόρισαν με μεγάλη χαρά.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν έκρυψε τη χαρά του που πλέον ανήκει στο δυναμικό της συγκεκριμένης τηλεοπτικής υπερπαραγωγής.

Όμως... εξέθεσε τον Νίκο Κοκλώνη, ζητώντας από τον σκηνοθέτη να παίξει το βίντεο με τις προσπάθειες που έκανε ο Θεοφάνους για να καθοδηγήσει σωστά τον παρουσιαστή σε ό,τι αφορά την φωνητική του τοποθέτηση.

Οι δύο άντρες επισημοποίησαν τη συνεργασία τους και ενώπιον όλων με τον Γιώργο Θεοφάνους να δέχεται την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να αναλάβει και τα ζευγάρια στις επόμενες εμφανίσεις τους.

Δείτε την εμφάνιση έκπληξη του Γιώργου Θεοφάνους στη σκηνή του Just the Two of Us!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved