Media

J2US: Αποκαλύψεις, λάθη και παραλειπόμενα μιας λαμπερής πρεμιέρας! (video)

Gossip-tv Team

J2US: Στα παρασκήνια του Just the two of us στη λαμπερή πρεμιέρα του σόου βρέθηκε η κάμερα του Έλα χαμογέλα

Φανερά κουρασμένος μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής πρεμιέρας αλλά και ανακουφισμένος που σε γενικές γραμμές όλα είχαν πάει κατ' ευχή, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αποκάλυψε το μέλλον του ζευγαριού Έφης Σαρρή - Πηγής Δεβετζή.

Όπως είπε: «Aν δούμε ότι η Πηγή Δεβετζή δεν είναι καλά στην υγεία της θα πρέπει να αποχωρήσει η Έφη Σαρρή».

Ο Σταμάτης Φασουλής από την πλευρά του σχολίασε σε ένα διάλειμμα: «Θα δυσκολευτούμε φέτος με τη βαθμολογία» τονίζοντας ότι τα ζευγάρια φέτος είναι όλα πραγματικά πολύ ταλαντούχα και ταιριαστά.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της σχολίασε: «Η Παρθένα Χοροζίδου πήρε τον μπάτσελορ… Χρήστο Χολίδη».

Ο Γιώργος Θεοφάνους που ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς καθώς on air στην πρεμιέρα χθες δέχτηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη να είναι ο coach φωνητικής τοποθέτησης των διαγωνιζόμενων σχολίασε στα backstage: «Είπα ναι, δεν μπορώ να το πάρω πίσω».

Ο Γρηγόρης Μπάκας που ήταν στα παρασκήνια της πρεμιέρα αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος για αρκετή ώρα μιλούσε με τους συντελεστές του σόου, καθώς λίγο πριν είχε ξεπεράσει τα... όρια σε ό,τι αφορά τη σκηνική του παρουσία και την επαφή του με την κριτική επιτροπή.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η ενόχληση του τραγουδιστή για το σχόλιο της Βανδή ότι τον είχε χάσει τον τελευταίο καιρό. Και τότε εκείνος άρχισε να της λέει ότι δουλεύει στην Αθήνα, ότι έχει κάνει οικογένεια και ότι θα έπρεπε να τον ακολουθεί στο instagram για να τον παρακολουθεί στην πορεία του.

Και ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα είχε πολλά να πει για τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν και δεν έδειξαν οι κάμερες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved