Media

Ώρα για Μελέτη: Η Ελεονώρα έκανε τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό της φετινής σεζόν!

Gossip-tv Team

Ώρα για Μελέτη: Η Ελεονώρα Μελέτη, όπως κάθε μέρα, εκτός από την ενημέρωση για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας μέσα από την εκπομπή της, μας προσφέρει και τις καλύτερες ιδέες για σικ εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. 

Για παράδειγμα σήμερα, με την εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής Ώρα για Μελέτη μας θύμισε έναν αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό που εκτός από το γεγονός ότι είναι all time classic, φέτος τον χειμώνα είναι και must των νέων τάσεων της μόδας.

Η Ελεονώρα φορώντας μία pencill δερμάτινη φούστα που αποτελεί έτσι και αλλιώς must have κομμάτι για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, τη συνδύασε με ένα συγκλονιστικό πουκάμισο σε σκούρο πετρόλ χρώμα, εντυπωσιάζοντας.

Είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς που θα μπορούσατε να κάνετε φέτος το Φθινόπωρο και τον χειμώνα και που φοριέται όλες τις ώρες.

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το ανάλογο πανωφόρι, το συγκεκριμένο λουκ μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σας, όπως ακριβώς συνέβη και με την Ελεονώρα Μελέτη που για ακόμα ένα πρωινό, παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved